Judit
2 °C
7 °C

Művészfilmben játszik a magyar pornócsillag

2002.10.09. 13:40
Michelle Wild, a nemzetközi pornóipar magyar csillaga szerepet kapott öt fiatal magyar rendező és Jancsó Miklós filmjében. A művésznőnek az általa megszokott forgatókönyvek első három percére jellemző környezetben kell majd kiteljesednie.
Michelle Wild, a nemzetközi pornóipar magyar csillaga is játszik abban a filmben, amelyet fiatal magyar rendezők, Bodó Viktor, Pálfi György, Schilling Árpád, Mundruczó Kornél és Török Ferenc készítenek, Jancsó Miklós közreműködésével.

Michelle Wild
Az öt epizódból álló szkeccs film egy éjszakai buszjárat útvonalára fűzi fel jeleneteit. A neves erotikus művésznő Schilling Árpád filmjében kapott szerepet, és egy külvárosi buszmegállóban tűnik majd fel. A történet egy szerelmes pár és a magányos fiú meglepő éjszakai találkozását meséli el.

Bár Michelle Wild számtalan filmben kapott már főszerepet, mozivásznon most először lesz látható. A történet alaphangulatát ezúttal is az erotika határozza meg. A művésznőnek viszont az általa megszokott forgatókönyvek első három percére jellemző környezetben kell majd kiteljesednie.

Schilling Árpád, aki Nexxt című botrányt kavart játékfilmje óta először áll kamerák mögé, a külvárosi megálló mellett néhány jelenetet a horvát tengerparton vesz fel a neves sztárral.

A Megálló című film utolsó jelenetét az a Pálfi György forgatja majd, akinek Hukkle című munkáját indítja Magyarország az idei Oscra díjért, a legjobb külföldi film kategóriában.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?