Visszaadja a szervező az elmaradt Minnelli-koncert jegyeinek árát

2004.07.13. 08:34
Megszólalt az elmaradt Liza Minnelli koncert két szervezője, a Radics házaspár kedden a Nap-Kelte televíziós műsorban. A szervezők egy rosszakaró által felfújt léggömbről, a riporter levitézlett popsztárról beszélt. A szervezők azt ígérték, hogy két héten belül mindenkinek visszaadják a pénzét.
Megszólalt az elmaradt Liza Minnelli koncert két szervezője, a Movies & Fashion Kft.-t képviselő Radics házaspár kedden a Nap-Kelte televíziós műsorban. A szervezők azt ígérték, hogy két héten belül mindenkinek visszaadják a pénzét, aki jegyet váltott a Minnelli-koncerte, de nem volt kíváncsi Bonnie Tylerre.

Radics Endre "léggömbnek" nevezte a koncert elmaradása miatt kirobbant botrányt. Szerinte a feleségének, Bóna Ágnesnek a "sajtóval jó kapcsolatokat ápoló" ellenlábasa miatt "nőtt ekkorára a léggömb". Bóna Ágnes ügyvezető azt hangsúlyozta: az utolsó pillanatig próbálták meggyőzni a művésznőt arról, hogy mégis utazzon Budapestre.

A szervezők állítása szerint volt szerződésük Liza Minnellivel, a művésznő a szombati koncert előtt három nappal mondta le a fellépést, mikor kiderült, hogy mindössze ezer jegy kelt el. "De akkor már állt a színpad, ezért mindenképpen meg akartuk tartani a jótékonysági koncertet, ezért hívtuk meg Bonnie Tylert" - mondta a magát az "esemény támogatójának" nevező Radics Endre.

A szervezők korábban is tájékoztatták Liza Minnellit arról, hogy "elég lassan fogynak a jegyek", ezért kellet a helyszínt is megváltoztatni.

Bonnie Tyler volt a tartalék

Radics Endre azt mondta, hogy tudomásuk szerint "Minnelli már vagy tíz alkalommal mondott vissza koncertet", ezért két héttel a fellépés előtt "tartalékba tették" Bonnie Tylert.

A szervező a műsorban Bonnie Tyler személyiségi jogairól kezdett beszélni, mikor a riporter arról kérdezte, hogy "miért akarnak ledugni a Minnelli-rajongók torkán egy levitézlett popsztárt". Radics Endre azt mondta, hogy Bonnie Tyler nem "kifuserált" előadó; a "médiát" arra kérte, hogy ne fújják tovább a "lufit".

Jöttek a rendőrök

A műsor után a stúdió előtt rendőrök várták a házaspárt. Nem csak a pórul járt rajongók, de eddig a hatóság sem tudott semmit a szervezőkről, így a műsor után adták át nekik az idézést. Mint arról beszámoltunk, a rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást az ügyben. A BRFK sajtóügyeletese az Info Rádióban közölte: ha kiderül, hogy a Movies & Fashion Kft.-nek volt szerződése Liza Minnellivel, amit az énekesnő mondott fel, nem nyomozhatnak tovább az ügyben.

Az elmaradt Liza Minnelli-koncert szervezői csak amatőrök voltak, nem csalók, állítja az esemény sajtósa. Egy konkurens iroda vezetője viszont úgy tudja, a beugró Bonnie Tyler már hetekkel ezelőtt tudott a fellépéséről.