Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Visszaadja a szervező az elmaradt Minnelli-koncert jegyeinek árát

2004.07.13. 08:34
Megszólalt az elmaradt Liza Minnelli koncert két szervezője, a Radics házaspár kedden a Nap-Kelte televíziós műsorban. A szervezők egy rosszakaró által felfújt léggömbről, a riporter levitézlett popsztárról beszélt. A szervezők azt ígérték, hogy két héten belül mindenkinek visszaadják a pénzét.
Megszólalt az elmaradt Liza Minnelli koncert két szervezője, a Movies & Fashion Kft.-t képviselő Radics házaspár kedden a Nap-Kelte televíziós műsorban. A szervezők azt ígérték, hogy két héten belül mindenkinek visszaadják a pénzét, aki jegyet váltott a Minnelli-koncerte, de nem volt kíváncsi Bonnie Tylerre.

Radics Endre "léggömbnek" nevezte a koncert elmaradása miatt kirobbant botrányt. Szerinte a feleségének, Bóna Ágnesnek a "sajtóval jó kapcsolatokat ápoló" ellenlábasa miatt "nőtt ekkorára a léggömb". Bóna Ágnes ügyvezető azt hangsúlyozta: az utolsó pillanatig próbálták meggyőzni a művésznőt arról, hogy mégis utazzon Budapestre.

A szervezők állítása szerint volt szerződésük Liza Minnellivel, a művésznő a szombati koncert előtt három nappal mondta le a fellépést, mikor kiderült, hogy mindössze ezer jegy kelt el. "De akkor már állt a színpad, ezért mindenképpen meg akartuk tartani a jótékonysági koncertet, ezért hívtuk meg Bonnie Tylert" - mondta a magát az "esemény támogatójának" nevező Radics Endre.

A szervezők korábban is tájékoztatták Liza Minnellit arról, hogy "elég lassan fogynak a jegyek", ezért kellet a helyszínt is megváltoztatni.

Bonnie Tyler volt a tartalék

Radics Endre azt mondta, hogy tudomásuk szerint "Minnelli már vagy tíz alkalommal mondott vissza koncertet", ezért két héttel a fellépés előtt "tartalékba tették" Bonnie Tylert.

A szervező a műsorban Bonnie Tyler személyiségi jogairól kezdett beszélni, mikor a riporter arról kérdezte, hogy "miért akarnak ledugni a Minnelli-rajongók torkán egy levitézlett popsztárt". Radics Endre azt mondta, hogy Bonnie Tyler nem "kifuserált" előadó; a "médiát" arra kérte, hogy ne fújják tovább a "lufit".

Jöttek a rendőrök

A műsor után a stúdió előtt rendőrök várták a házaspárt. Nem csak a pórul járt rajongók, de eddig a hatóság sem tudott semmit a szervezőkről, így a műsor után adták át nekik az idézést. Mint arról beszámoltunk, a rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást az ügyben. A BRFK sajtóügyeletese az Info Rádióban közölte: ha kiderül, hogy a Movies & Fashion Kft.-nek volt szerződése Liza Minnellivel, amit az énekesnő mondott fel, nem nyomozhatnak tovább az ügyben.

Az elmaradt Liza Minnelli-koncert szervezői csak amatőrök voltak, nem csalók, állítja az esemény sajtósa. Egy konkurens iroda vezetője viszont úgy tudja, a beugró Bonnie Tyler már hetekkel ezelőtt tudott a fellépéséről.