Minnelli visszavág a megvert férjnek

2003.11.18. 13:39
Lisa Minnelli énekesnő visszavág férjének David Gest producernek. 2 millió dollárt követel tőle, mert állítása szerint meglopta őt. Gest 10 milliós kártérítést követelt októberben Minnellitől, arra hivatkozva, hogy felesége többször is megverte.
Egy Manhatteni bíróságon adta be az 57 éves Liza Minnelli a keresetet, és az eljárás során utánanéznek, hogy az 50 éves férj milyen költségeket számolt el a Minnelli-show-kkal kapcsolatban. David Gest a műsorok producere és Minnelli ügynöke is volt egyben.

Gest az ügyvédje, Raoul Felder útján tagadta, hogy bármit is lopott volna Minnellitől, sőt Felder azt állítja, hogy Gest több millió dollárt fektetett Minnelli különböző műsoraiba, melyeken végül a producer több százezer dollárt veszített.

A beadvány szerint - amit a Court TV website-ján, a The Smoking Gunon is közzétettek - a pert azért indította Minnelli, mert őt Gest egy októberben beadott keresetben 10 millió dollárra pereli. Gest állítása szerint ugyanis az exfelesége maradandó sérülést és fejfájást okozott, mikor ököllel nekiesett.

A pár még nem vált el egymástól, de július óta külön élnek, és a közelmúltban mindketten beadtak egymás ellen válókeresetet. 2002 március 16-án esküldtek meg Michael Jackson és Liz Taylor tanúk előtt.