Nincs több jegy a budapesti AC/DC-koncertre

2008.10.17. 15:41
Két nap alatt elfogytak a jegyek az AC/DC zenekar március 23-i budapesti koncertjére, a szervező Live Nation Hungary szerint ezzel az eladással kelet-európai csúcsot döntöttünk.

A Papp László Sportarénába szóló jegyeket szerdán délelőtt kezdték árusítani, a legolcsóbb 13 900, a legdrágább 18 900 forintba került. A jegyeladás megkezdése után egy órával már több, mint 2000 belépő talált gazdára, 26 órával később a jegyek 99 százaléka elfogyott, bár az online jegyrendelés sokszor akadozott. Péntek kora délutánra a legutolsó, a színpadra korlátozott látást kínáló jegyeket is eladták. Az acdc.com szerint valamennyi európai állomáson teltházas koncertek várhatók a Black Ice World Touron.

Az ausztrál rockbanda új albuma, a Black Ice nálunk is október 20-án kerül a boltokba. A 15 dalt tartalmazó normál CD vörös, sárga és ezüst borítóval lesz kapható. Ezen kívül megjelenik egy dalszövegeket és exkluzív fotókat is tartalmazó kék logós, deluxe változat is.

A lemez megjelenése után indul az AC/DC világkörüli turnéja: október 28-tól január végéig Észak-Amerikában koncerteznek, majd február 18-án Oslóban kezdődik az európai sorozat, amelynek részeként Magyarországon is fellép az együttes. Az AC/DC utoljára 1991-ben járt Budapesten, akkor a Monsters Of Rock fesztiválon a Metallicával együtt lépett fel.