Árpád
-2 °C
4 °C

Letartóztatták Nick Nolte-t

2002.09.12. 13:13
Drogos állapotban száguldozott kaliforniai otthona közelében a neves színész, így jelezve, hogy gyökeres életmódváltozást tervez.
Nick Nolte szerda délután látványosan szakított nagy nyilvánosság előtt folytatott egészséges életmódjával és fitness szenvedélyével.
Nolte hawaii ingben
A 61 éves koránál fiatalabbnak látszó, kisportolt testalkatú színész már azzal felkelthette volna a rendőrség figyelmét, hogy a legutóbb 1969-ben viselt hawaii ingében ült be alacsony fogyasztású, ózonbarát gépkocsijába. Gyanússá azonban csak akkor vált, mikor autójával száguldozni kezdett a jó levegőjéről híres óceánparti főúton.

A rendőrség munkatársai megállították, drog és alkoholtesztnek vetették alá, majd előzetes letartóztatásba helyezték a napbarnított arcú Nolte-t. A tesztek eredményéről Bower kapitány csak annyit árult el, hogy "biztosan nem alkohol" okozta a problémát.

A színész sajtószóvivője egyelőre semmit nem akart hozzáfűzni az esethez, ami a hirtelen váltás esetében érthető is. Nolte pálfordulása egyébként nem előzmények nélküli. A színész hosszú éveken át volt rendszeres alkoholfogyasztó, vagy ahogy ő maga fogalmazott, "két lábon járó flaska".

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?