Aliz
6 °C
14 °C

Romokban Madonna házassága

2007.05.06. 15:55
A News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap forrásai szerint a Nagy-Britanniában élő Madonna és filmrendező férje, Guy Ritchie válását már csak "valamilyen csoda" akadályozhatja meg.

A házaspárhoz közelinek mondott bennfentesek szerint Madonna és férje már nem is osztozik a hitvesi ágyon, és nappal is külön életet élnek. A kapcsolatot állítólag számos probléma terheli, például az, hogy Madonna a misztikus zsidó tanítás, a kabbala megszállottjává vált, emellett mindent ellenőrzése alatt akar tartani, de a legsúlyosabb viták Madonna afrikai örökbefogadási akciói körül dúlnak.

A lap által idézett barátok szerint a hat évvel ezelőtt kötött házasság már egy éve folyamatosan romlik, de igazán akkor roppant meg, amikor Ritchie a múlt hónapban nem volt hajlandó elkísérni feleségét Malawiban tett újabb gyermekkereső körútjára. A 48 éves Madonna tavaly októberben fogadott örökbe egy árvaházba beadott kisfiút a koldusszegény afrikai országban, sokak szerint számos törvényt kijátszva. A 38 éves Guy Ritchie a beszámoló szerint áprilisban felfedte barátainak: elszörnyedve szemléli felesége újabb örökbefogadási próbálkozását, miközben még az előzőt kísérő ellentmondásokat sem sikerült elsimítani.

Sörözés közben hívogatja

Madonnát viszont az sújtotta le, hogy férje nem volt hajlandó elkísérni őt a múlt hónapban tett újabb malawi utazására. Emellett az énekesnőnek állítólag az sem tetszik, hogy férje szeret lejárni a barátaival a helyi pubba, Ritchie viszont attól mászik a falra, hogy sörözés közben a neje folyamatosan hívogatja őt. Ráadásul Ritchie, aki komoly filmsikereket jegyez (A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, Blöff), attól tart, hogy egyre inkább csak Mr. Madonnaként fogják emlegetni, és el fog tűnni felesége árnyékában.

A lap szerint az énekes szupersztár és férje egyelőre házasságmentő tanácsadásra jár. A házaspár az örökbefogadott malawi kisfiún kívül két gyermeket nevel, a tízéves Lourdes-ot – ő az énekesnő előző kapcsolatából származik – és a hatéves Roccót, akinek Ritchie az édesapja.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?