Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ősrocker a valóságtelevízióban

2002.01.23. 18:54
"Az Osbournék" címmel új életszagú sorozatot indít az MTV, melyben Ozzy Osbourne, a legendás Black Sabbath legendás énekese bemutatja, hogyan készül a banánturmix egy ősrocker családi konyhájában.
Márciusban újabb műfajjal bővül az MTV kínálata, hiszen akkor indul a "reality sitcom"-ként meghatározott új sorozat Ozzy és családjának főszereplésével. A zenei csatorna képviselője szerint a valóság-szappanopera stábja számára szinte korlátlan mozgásteret biztosítanak Ozzy Beverly Hills-i házában.

A kamerák egészen addig a házban maradnak, amíg Ozzy, felesége Sharon és gyermekei (Kelly (16), Jack (15)) nem szólnak, így - a csatorna vezetőinek reményei szerint - a sorozat sokáig életképes marad. A beharangozó szerint a rocker családjában teljesen hétköznapi témák kerülnek terítékre, például a fűnyírás, a háziállatok vagy a felnőtté válás.

"Lesz egy vicces jelenet." - biztatta a Foxnews-t Brian Graden, az MTV programigazgatója. "Kelly hazajön és megmutatja új tetkóját, mire az apja teljesen kiborul - annak ellenére, hogy ő maga tetőtől talpig ki van varrva. Egy másik alkalommal pedig Ozzy a Beverly Hillsen kiabálva keresi a megszökött macskáját. Ha ezt személyesen látnám, azt hinném, hogy bolongombát ettem, pedig ilyen is történt a forgatások alatt." - tette hozzá Graden.

"Az Osbournék" március 5-én debütál, a The Real World után.