Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Posh Spice: tudom, miért utálnak

2002.01.21. 19:00
Victoria Beckham, az egykori Spice Girl rádióinterjújában arról vallott: ő maga is undorodik attól a Posh Spiec-tól, akit a média ábrázol. Ugyanakkor hangsúlyozta: igazából nem is ilyen.
A Posh Spice művésznéven szereplő Victoria Beckham a machesteri Radio Key-nek nyilatkozva mondta el: tisztában van azzal, hogy sokan idegesítőnek tartják őt, s tulajdonképpen igazat is ad nekik - adta hírül az Ananova hírügynökség.

Victoria Beckham
- Az emberek azt hiszik, olyanok vagyunk Daviddel, amilyeneknek látszunk: rengeteg pénzünk van, és vásárlással töltjük napjainkat. De ez nem igaz. Nem vagyunk ilyenek, és engem is felháborít az a személyiség, amelyet a média kölcsönöz nekem.

Posh hozzátette: igazságtalannak tartja a róla kialakult imázst. - Én a zenével lettem híres. A Spice Girls 40 millió albumot adott el, és ezt az emberek hajlmaosak elfelejteni. Sokkal jobban érdekli őket, hogy mit veszek a boltban, mi van rajtam és hány kiló vagyok.

Victoria beszélt legújabb daláról is (A Mind of its own), amelyről úgy nyilatkozott: nem várja, hogy a slágerlisták első helyére kerüljön.