Megölt és megevett egy nőt a rapper

2003.04.15. 12:45
Brutálisan meggyilkolt egy fiatal nőt Antron Singleton, aki Big Lurch néven, rapperként kezdett ismertté válni. Az áldozat anyja szerint a zenészt kiadója bujtotta fel a gyilkosságra.
Halálbüntetéssel sújthatják Antron Singletont, aki különös kegyetlenséggel meggyilkolt, majd részben megevett egy 21 éves lányt 2002 áprilisában, Los Angelesben - írja a BBC Online. Singleton Big Lurch néven a rapszakmában dolgozott.

A meggyilkolt Tynisha Ysais arcán és mellkasából kitépett tüdején fognyomokat találtak, Singletont pedig meztelenül, vértől lucskosan tartóztatta le a rendőrség. A rapper gyomrában emberi maradványokat mutattak ki.

Ysais édesanyja a zenész kiadóját, a Stress Free-t, illetve annak anyavállalatát, a Death Row (Siralomház) Recordsot teszi felelőssé, azt állítva, a lemezcég drogokkal látta el a rappert, és erőszakos cselekedetekre buzdította. Az anya keresetében kijelenti: egy gangsta rappert többek közt az tesz eladhatóvá, ha erőszakos bűncselekményeket követ el.

A Death Row tagad

Suge Knight, a Death Row vezetője ugyanakkor azt is cáfolja, hogy valaha hallotta volna rappelni Singletont. "Nem ismerem ezt az embert... senki sem ismeri a cégnél", mondta Knight. Az áldozat anyjának ügyvédje elismerte: elképzelhető, hogy tévedésből jelölték meg a Death Row-t Singleton kiadójaként.