Aliz
6 °C
14 °C

Perelhetik Rod Stewartot a tömegbe rúgott labda miatt

2002.07.29. 21:59
Eltört az ujja egy vendégnek Rod Stewart angliai fellépésén, amikor az énekes - szokásához híven - focilabdát rúgott a tömegbe. A sérülés sokba kerülhet a sztárnak.
Rod Stewart
Perrel fenyegeti Rod Stewartot egy rajongója, akinek ujját törte az a focilabda, amit az énekes a tömegbe rúgott cardiffi koncertjén. Steve Tudor ujja akkor tört el, amikor védekezésképpen az arca elé emelte kezét. Tudor felelőtlenségnek nevezte Stewart tettét, és jogi úton kívánja érvényre juttatni kárpótlási igényét. A 47 éves férfi, aki szobrászkodással és kézművességgel keresi kenyerét, a baleset utáni napon nem tudott dolgozni.

"Példátlanul felelőtlen és hülye dolog ilyen kőkemény labdákat rugdalni a tömegbe. Miért nem használ puha műanyag labdát? - füstölgött az áldozat. - Mi, Rod-rajongók már nem vagyunk fiatalok. Senki ne rugdosson focilabdát az arcunkba."

Stewart szóvivője emlékeztetett arra, hogy Rod gyakran rugdos labdákat a közönségbe, és egy rajongónak ismernie kell ezt a szokását. 1992-ben már történt hasonló incidens; akkor egy amerikai nő ujját törte el a labda, és Stewart végül 11 000 font (4,2 millió forint) kártérítést fizetett a sérülésért.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?