Robbie Williams Budapestre jön

2003.06.27. 19:13
Robbie Williams november 3-án, a Deep Purple november 18-án koncertezik a BS-ben. Tárgyalások folynak Dave Gahan újabb magyarországi meghívásáról is.
Robbie Williams és a Deep Purple együttes is Budapestre jön novemberben - közölték a Multimédia Concerts őszi programjait ajánló sajtótájékoztatón, pénteken.

Hétfőtől árulják a jegyeket

Robbie Williams - a Take That együttes egykori tagja -, aki évek óta szólóban aratja sikereit, európai turnéja során, november 3-án lép fel a Budapest Sportarénában - mondta Hegedűs László ügyvezető. A jegyárusítás már hétfőn megkezdődik. A 28 éves angol pop-rock sztár rendkívül látványos koncerteket ad, "fellépése valóságos cirkusz" - tette hozzá az ügyvezető. A Multmédia Concerts információja szerint az énekes 130 fős stábbal érkezik, a koncert technikai részletei azonban csak az októberben induló turné kezdetekor válnak ismertté.

Gahan újra?

Hegedűs László további programjaikról elmondta: július 15-én Lou Reed a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, 23-án a ZZ Top a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán ad koncertet. A Placebo szeptember 4-én szintén a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán lép fel, míg november 18-án a legendás angol Deep Purple együttes immár ötödik budapesti koncertjét adja, a helyszín a BS lesz.

Az ügyvezető szólt arról, hogy tárgyalások folynak Dave Gahan újabb magyarországi meghívásáról és Peter Gabriel, a Genesis egykori énekesének szerepléséről is.