Niggerezéssel előzte be Gibsont

2006.11.21. 15:40
A Magyarországon is bemutatott sorozat, a Seinfeld egyik főszereplője hétvégi showműsorán akadt ki egy nézőre: "Dobják ki a seggét innen! Ő egy nigger!" - kiabálta. Bocsánatot kért a rasszista megnyilvánulásaiért, de a cikiversenyben máris nyert.

Richards a Laugh Factory című műsorban lépett fel, majd hirtelen dühöngve nekiesett néhány nézőnek.


Michael Richards

Richards a közleményében kijelentette: "Ez egy műsor, ahol megpróbáltam csinálni a dolgom, de rossz voltam és belementem egy veszekedésbe." A színész ugyanitt bocsánatot is kért "azoktól az emberektől, akik részesei voltak ennek a sajnálatos dühkitörésnek".

A humorista és a nigger

A kamera végig rögzítette, amikor Richards elkezdte a három perces őrjöngését: "Ötven éve fejjel lefelé kotortuk ki a kurva seggeteket." Majd: "Csak pofázol, csak pofázol, nagyon bátor vagy most a kurva anyádat. Dobják ki a seggét innen! Ő egy nigger!"

A közönség a felvétel közben zavarodott és ideges lett, amire így reagált a helyszínen Richards: "Most fel fognak jelenteni, mert egy fekete embert leniggereztem, mi?"

A TMZ internetes oldalon azt a kérdést teszik fel az olvasóknak, ki volt a rosszabb: a részegen zsidózó Mel Gibson vagy Michael Richards. 130 ezer szavazat után fölényesen, 67 százalékkal Richards vezet.