Erzsébet
1 °C
4 °C

Nevelőtisztek voltak a rapper gorillái

2004.07.09. 11:21
Elbocsátottak három nevelőtisztet az Amerikai Egyesült Államokban, azután hogy testőrködésen kapták őket, Snoop Dogg gengszter-rapper közvetlen környezetében.
a hires rapper
Snoop Dogg
Los Angeles büntetésvégrehajtási hivatala azt követően indított vizsgálatot a nevelőtisztek ellen, hogy tavaly júniusban a Fekete Szórakozás Televíziós Díj átadójáról hazafelé igyekvő Snoop Dog menetoszlopát megállították és a rendőrség letartóztatta az előadóművész három állig felfegyverzett testőrét, illetve lefoglalta a késeket, lőszereket és lőfegyvereket.

Fellebbezhetnek

A hivatal szóvivője nem adta ki a nevelőtisztek nevét, csak annyit közölt, hogy mindhárman Snoop Dogg kíséretének tagjai voltak, hasonlóan a negyedikhez, aki éppen betegszabadságát töltötte. A szóvivő nem kívánta részletezni, hogy miért bocsátották el a tiszteket. Elmondta: a törvények szerint tilos lenne olyan munkát vállalniuk, amely "összeegyeztethetetlen vagy összeférhetetlen" kötelességeikkel, hozzátette: harminc napig fellebbezhetnek a döntés ellen.

Tavaly egy iskolakerületi tanács elbocsátott nyolc részmunkaidős iskolai rendőrt, köztük azt a négyet, akik Snoop Dogg testőreként dolgoztak éppen másodállásban, amikor egy ismeretlen rálőtt konvojára 2003 áprilisában.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?