Katalin
-2 °C
3 °C

Megtelt a Nagyszínpad

2003.06.20. 15:13
Panjabi Mc, Asian Dub Foundation, Shaggy, és Massive Attack a nagyszínpad végleges programjában.
A Sziget Fesztivál nyitónapjának délutánján a full extrás Abba-revival Björn Again-nel indul és a zárónapon este a Massive Attack koncertjével zárul az idei Sziget Fesztivál Nagyszínpadának programja. Már minden koncertidőpont elkelt: a korábban bejelentett zenekarok mellett a The 69 Eyes és a The Hellacopters visszaigazolása tette teljessé a helyszín programját.

Naponta három külföldi zenekart láthat majd a Sziget közönsége, így a nyitónapon a Björn Again, Spyro Gyra, Shaggy, másnap a Slovo, Lamb, Patti Smith, pénteken a Dreadzone, Asian Dub Fundation, Morcheeba, szombaton a The 69 Eyes, Panjabi Mc, Moloko, a naptári hét utolsó napján az Earth Wind and Fire Experience, De-Phazz, Fun Lovin’ Criminals szórakoztatja a nagyérdeműt. A hétfő Michael Rose és Sly and Robbie, H-Blocks, Slayer koncertjét hozza s az utolsó koncertnapon a The Hellacopters, Goldfrapp valamint a Massive Attack fellépését élvezhetik a Sziget látogatói.

Minden nap egy-egy magyar zenekar is fellép a Sziget Nagyszínpadán. Sorrendben a FreshFabrik, Sziámi, Neo, Kispál és a Borz, Heaven Street Seven, Tankcsapda és az Anima Sound System lesz látható-hallható július 30. és augusztus 6. között az idei Sziget Fesztiválon.