Judit
3 °C
7 °C

Domingo helyettesíti a rákos Pavarottit Budapesten

2006.07.27. 13:48
A hasnyálmirigyrákkal operált Luciano Pavarottit tenorbarátja, Placido Domingo helyettesíti öt nappal később Budapesten. Pavarottit hazaengedték a kórházból, most New York-i otthonában pihen.

Mint ismert, Pavarottinál két hete diagnosztizálták a hasnyálmirigyrákot és azonnal meg is műtötték.

Domingo vagy visszaváltás

A sztártenor elhalasztotta az idei évre tervezett valamennyi koncertjét, így az augusztus 19-ei budapesti fellépését is. A szervezőknek sikerült elérniük, hogy az operarajongók ne maradjanak koncert nélkül, így augusztus 24-én Placido Domingo és barátai lépnek fel a Puskás Ferenc Stadionban - írja a kulturinfo.hu.


Luciano Pavarotti egy tavaly októberi koncertjén

A Pavarotti koncertre váltott jegyek érvényesek Domingo operagálájára is, aki azonban erre nem kíván elmenni, belépőjét augusztus 19-ig visszaválthatja a vásárlás helyszínén. Domingo koncertjére további jegyek is válthatóak, a legolcsóbb 6.900, a legdrágább 39.900 forintba kerül.

Jövőre visszatérne

A 71 éves tenor, miután kiengedték a kórházból, a La Stampa olasz újságnak azt nyilatkozta, hogy jól van. Mint mondta, most New York-i otthonában lábadozik. A Blikk által idézett interjúból kiderül többek között, hogy a sztártenornak nem volt ideje megijedni, amikor kiderült a betegsége, hiszen azonnal megoperálták.

"Az élettől mindent megkaptam. Ha mindent elvesznek tőlem, akkor a jóistennel kvittek vagyunk, kiegyeztünk" - nyilatkozta Pavarotti. A többek között budapesti állomású, negyven koncertből álló búcsúturnéját az operaénekes jövőre szeretné megtartani, de mint mondta, ezt még meg kell beszélni az orvosaival.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?