Áthelyezik Liza Minnelli budapesti koncertjét

2004.06.22. 17:10
A Puskás Stadion helyett a Kisstadionban hangzik majd fel a New York, New York.
Liza Minnelli, a világhírű amerikai énekesnő New York, New York, Budapest című koncertjét az előzetesen beharangozott helyszín, a Puskás Stadion helyett a Kisstadionban élvezheti a közönség - jelentették be a szervezők.

Az elővételben megváltott belépőket a jegyváltás helyén becserélik az új helyszínre érvényes belépőkre - mondta az MTI érdeklődésére a sajtókapcsolatokért felelős munkatárs.

Lisa Minnelli
Lisa Minnelli
A koncertet azért helyezték át a Kisstadionba, mert minden szempontból megfelelőbb színhelye lesz a rendezvénynek, mint az előzőleg kiválasztott - közölték, és hozzáfűzték: a színpad ugyanakkora, a show sem változott, a publikumot semmiféle hátrány nem éri, a célközönségnek kifejezetten kellemesebb lehet a rendezvény új színhelye.

A kiváló színésznő és énekes, korunk egyik legnagyobb előadóművésze egy amerikai koncertjéről érkezik Budapestre. Látványos show-jában nagyszerű zenészek kísérik, és híres táncosok lépnek fel. Világhírű számai közül a magyar közönség először hallhatja élőben a Kabaré, a New York, New York dalait, de felcsendülnek a Chicago dallamai is.

Az eredetileg a koncert színhelyének szánt Puskás Stadionban 68 976 ülőhely van, míg az új helyszín legfeljebb 13 700 fő befogadására alkalmas, így a helyszínváltoztatást a jegyeladási adatok is indokolhatták. A július 10-i koncertre 15 000 és 35 000 forint közt válthatók jegyek.