Elhalasztották a latin MTV díjkiosztó gáláját

2005.10.21. 11:31
Az MTV elhalasztotta a Mexikóban tervezett latin-amerikai MTV Music Awards gálát a Wilma hurrikán közeledése miatt. Az Egyesült Államok Hurrikán Központja szerint a Wilma az előrejelzések szerint a díjkiosztó helyszínén, Playa del Carmenen is végigsöpör majd.

A Music Television az eredetileg tervezettnél egy nappal, e hét szerdára előrehozta a gála időpontját, de aztán inkább meghatározatlan időre elhalasztották - írja a BBC.

Veszélyeztetné a gálát

Az MTV közleménye szerint bár a vihar középpontja nem érinti Mexikónak ezt a partvidékét, de túl közel halad el ahhoz, hogy veszélyeztesse az ünnepséget.

A csaknem 250 km/órás erősségű széllel és rengeteg csapadékkal fenyegető Wilma hurrikán az előrejelzések szerint Kubát, Mexikót és a Kajmán-szigeteket sújtja majd leginkább.

Peches MTV

A latin-amerikai MTV Music Awardson a kolumbiai Shakira kapta a legtöbb jelölést, őt hat kategóriában jelölték, közte a legjobb női előadó díjára. Egynél több jelölést még a kolumbiai Juanes, az argentin Miranda együttes és a mexikói Molotov rockbanda kapott.

Idén ez már a második alakalom, hogy az időjárás megzavarja az MTV díjkiosztót: augusztusban a Katrina zúdított heves esőt és szelet az MTV Video Music Awards bevezető rendezvényeire, bár a díjkiosztót nem kellett megszakítani miatta.