A vicces dj megkeveri a 80-as éveket

2006.01.19. 11:34
Hogyan kerül a hiphop mellé Bonnie Tyler? Dj Yoda összekeveri, ami nem tartozik össze.
"Mindig viszek humort a zenémbe. Tudom, hogy ez eléggé önző dolog, hiszen csakis saját magam szórakoztatására szolgál" - nyilatkozta a BBC-nek Duncan Beiny, akit szombaton dj Yodaként ismerhet meg a magyar közönség.

#alt#

Móka, kacagás

Az észak-londoni lemezlovas a Trafóban mutatja meg, hogyan lehet a legkülönbözőbb stílusokat egyetlen műfaj, a hiphop keretei között terelgetni. A dj szettjei mindazonáltal nem a nevetni, hanem inkább a táncolni és karokat lengetni vágyó, bő nadrágos közönség kedvencei.

Yoda egyszerűen csak álságosnak tartja a friss stílusok darálását úgy, hogy közben a parketten és a lemezjátszók mögött állók számára is nyilvánvaló, ennek a generációnak a fejében ugyanúgy élnek Rick Astley számai, mint a Final Countdown vagy a Message.

Yoda várhatóan tehát ismét előveszi a hetvenes és a nyolcvanas éveket, kihasználja kollektív emlékezetünk legsötétebb momentumait Bonnie Tylertől Jon Bon Jovin keresztül a Bananarama-ig. A nemzetközi porondon is elismert dj zenéjét persze nem ezek, hanem a hiphop, elektró és a drumandbass határozzák meg.

Kishazánk dicsőségét Waxman es Suhaid öregbíti Vázsonyi Jánossal és szaxofonjával kiegészülve. A parti vizuális műsorát a Kiégő Izzók produkálja.

Bomb The Jazz+
Január 21., péntek, Trafó Bár Tangó - IX. Budapest Liliom u. 41.
A belépő 11 óra előtt 1600, utána 2000 Ft.