Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

60 évesen vetkőzik a tajvani képviselő

2002.02.05. 17:06
Nem csak hazánkban hatékony provokáció az örexex: egy népszerű tajvani képviselőnő ígérete szerint 60 évesen a Playboy fényképezőgépei elé áll, illetve fekszik.
Egy 41 éves tajvani képviselőasszony volt a Playboy kínai kiadásának januári fotómodellje. Yu Yueh-sia, akit a tajvani politikasi életben szókimondásáról ismernek, ruháit nem vette le, viszont megígérte, hogy hatvanévesen újra az erotikus magazin vendége lesz, és akkor már meztelenül is fotózhatják - értesült a Reuters.

- 60 évesen már nem leszek aktív politikus, így nem kell a választóimra tekintettel lennem - indokolta ígéretét a honanya. - A tajvani nők a maguk módján gyönyörűek. Nem vagyunk magasak, de a bőrünk sima, és nincsenek pattanásaink - mondta Yu, akinek tömege egyébként 55 kilogramm, és álló helyzetben 153 centiméter magas.

A Playboy már két éve győzködte Yut, hogy vállalja az aktfotózást. Egyelőre csak interjút készítettek vele, amely azonban tíz oldalt kapott a magazinban.

A bizonyos rétegek körében igen népszerű Yu a beszélgetésben elmondja, ha kormányzati szerepre kérnék fel, akkor a honvédelmi tárcát szeretné irányítani, "mert szereti a katonákat". - Olyanok, mint én: egyenesek és becsületesek - magyarázta vonzalmát a képviselő asszony.

Chou Yu-shan politológus a Reutersnek nyilatkozva kijelentette: a tajvani társadalomban a nők még mindig diszkriminált helyzetben vannak. Yu Yueh-siát mint politikust sokan "tiszteletbeli férfinak" tekintik, ezért kellett megmutatnia női oldalát - tette hozzá a kutató.