Sziget 2001

Csendes Vénusz, hiper karma

2001. 08. 04., 11:12 | Frissítve: 2001. augusztus 05., vasárnap 15:09

Van olyan, hogy az embernek semmi sem sikerül, és az egész Szigetet egy nagy herélt vízilónak érzi. Nem tudom, hogy az okosabbaknak mi lesz a véleménye, de a mai nap nem a legsikerültebb volt, akárhonnan nézzük is. Utazás a Hiperkarma -Vénusz tengelyen, csak a legkeményebb arcoknak.

Talán ott rontottam el, hogy a Hiperkarma végére értem az Est sátorhoz, és nem sikerült kellőképpen stimulálnom magam az utolsó öt szám alatt. Bérczesi Robiék nagyon rendben vannak, de rajtam most nem sikrült segíteniük. A bölcsészlányokon igen, szerencsére, szóljatok máskor ha kell segítség.

Hiperkarma

Ami reményt adhatott volna, az a régóta tervezett Fürgerókalábak koncert volt, de a reménytelenség vérveres lovasai korai távozást sugalltak. Ekkor döntöttem úgy J-vel, az ateista motorossal, hogy bekukkantok a Run DMC után kezdő Vénuszra, az érettségi nélkül megjegyezhetetlen nevű Siemens Mobil Popsátorba.

A letekert hangerő konkrétan az első perctől megfektette a koncertet, Varga Zsuzsa lelkesedése és a félénken lökdösődő közönség jó hangulatot ígért, de megint csak lehetetlen volt eldönteni, hogy mit lát az ember igazából. Zsuzsa jó nő és jól nyomja, kár, hogy az enerváltnak tűnő zenészek enyhe hakniszaga nagyon hamar a hátsó traktusba űzött, azt pedig nekem nem szabad, mert minél nagyobb eséllyel látok csehtamásos lányt, annál szőrősebbek lesznek a lábujjaim.

Vénusz

Szóval a Vénusz még az egyik leghihetőbb együttes a jelenkor hazai popterméséből, kár, hogy mindenféle kereskedelmi tévés hepajokon kell nyomulniuk. Egy kis távolságtartással lehet, hogy néhány sátorral arréb játszhattak volna, de az is lehet, hogy ők ezt pont nem akarják. Nemtudom, mert nem értek hozzá. Hangerőt, lécci, lécci, lécci.

J külön kérésére megemlítem, hogy találkoztunk egy régi barátjával, akivel együtt járt űrhajóskiképzésre, és üdvözölnek mindenkit Csillagvárosban.

Tarlós-index:
[Veszélytelen, értelemszerűen]
hirdetés