Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kultúr

Szigetkult

 • 2000. augusztus 10., 17:24

  Harmonia Caelestis

  Esterházy félhangosan morfondírozott: ki az, kinek a kedvéért jómaga jött volna a szigetre ilyen korán ebben a melegben, de nem mondta meg a választ.
 • 2000. augusztus 8., 13:14

  A filozófus-anyuka

  Kb. mindennek a története címmel Babarczy Eszter tartott előadást a Szigeten egy napfűtötte, minden oldalról körülhugyozott sátorban, ébredező, büdös szigetlakóknak.
 • 2000. augusztus 7., 14:28

  Värttinä, avagy a finn csoda, nem csak ,,Nokia"

  Északi rokonaink éneke hol édes, bájos kislányok visongatására, hol Zi-Zi Labor-os asszonykórusra, hol pedig a Volga partján öblögető duhaj fehérnépekre hasonlított.
 • 2000. augusztus 7., 11:07

  Még egyszer: Uhrin Benedek és az ő fanjai

  UB a technóbuzi internet-generáció istene: a virtuális, erősen verbalizált, testetlen és kontúrtalan cybertér közepébe csapott bele a maga hús-vér-valóságával.
 • 2000. augusztus 2., 11:22

  Címe

  Ez a rövidajaánló.
 • 2000. augusztus 2., 11:21

  Annyira szar, hogy már jó

  Bozsik Yvette súlyosan terhelt Kabaré-ját tegnap éjjel újra lehetett látni a Szigeten, amely a legjobb bevezetés volt a szívjóság, a bebutulás és a tomboló őrület hetébe.