Ambrus
-1 °C
1 °C
Index - In English In English Eng

Kiírták a közbeszerzési eljárást az új MTV-székház felszerelésére

2007.12.13. 14:37
0 hozzászólás

Megjelent az Európai Unió Hivatalos Lapjában a Magyar Televízió új gyártóbázisának technikai eszközeire kiírt közbeszerzési hirdetmény, tájékoztatott a közszolgálati médium.

A beszerzés "lehetővé teszi a köztelevízió számára, hogy 2010-től óbudai bérelt gyártóbázisán már a digitális kor kihívásainak megfelelő, piacvezető technikával dolgozhasson" - olvasható a dokumentumban. A tájékoztatás szerint a kétszakaszos, versenypárbeszédes tenderre 2008. január 14-én délelőtt 10 óráig adhatják le a jelentkezéseket az érdeklődők.

November 21-én hagyta jóvá a Magyar Televízió új, óbudai gyártóbázisának eszközbeszerzésére kiírandó pályázatot a közszolgálati médiumot felügyelő közalapítvány kuratóriumi elnöksége. Rudi Zoltán, az MTV elnöke egy március végi nyilatkozatban arról beszélt az MTI-nek - a pályázat kiírását még májusra téve -, hogy saját forrásból 6-8 milliárd forintot költenek 2009 végéig a technológiavásárlásra, és emellett milliárdos nagyságrendű összeg lesz az Óbudára költözés költsége.

(MTI)