Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

13-an akarják irányítani a tévét

2008.03.31. 18:45
2 hozzászólás

Tizenhárman vették fel a határidő hétfő délutáni lejártig a Magyar Televízió elnöki pályázati csomagját - közölte percekkel a határidő lejárta után Czeglédi László, a közmédiumot felügyelő közalapítvány kuratóriumának elnöke az MTI érdeklődésére.

Az MTI-nek eddig két korábbi pályázó - Hammer Ferenc és Rudi Zoltán - erősítette meg, hogy indul az újabb körben is; rajtuk kívül a múlt héten Pehi László, az MTV egykori nyugat-dunántúli stúdióvezetője jelezte, hogy versenybe száll a posztért.

Február 25-én tette közzé a második elnöki pályázat jelentkezési felhívását a kuratóriumi elnökség, miután két héttel korábban első menetben még jelöltet sem sikerült állítania a három induló közül a posztra.

Az akkor publikált menetrend szerint június 3-ig döntenek a tisztségről; a pályamunkákat május 5-én reggel tíz és délután kettő között lehet leadni ugyanott azoknak, akik versenybe szállnak, az indulók pedig május 19-e és 21-e között vázolhatják majd személyesen is elképzeléseiket a testületi tagok előtt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?