A Tankcsapda megijedt a H1N1-től

2009.11.25. 12:18
A Tankcsapda lemondta salgótarjáni koncertjét, mert a városban veszélyes mértékben terjed az új influenza. A turné többi állomásán megtartják a műsort.

Nem tartja meg november 28-ra tervezett salgótarjáni koncertjét a Tankcsapda. A zenekar azért döntött így, mert a H1N1 vírusfertőzés információik szerint veszélyes mértékben terjed a nógrádi városban.

A zenekar a honlapján is tudatja rajongóival, hogy elmarad a szombati koncert ."Szomorúan hoztuk meg ezt a döntést, de a Salgótarjánban kialakult H1N1 vírusfertőzés és az ezzel kapcsolatos veszélyek miatt úgy döntöttünk, a tarjáni koncertet egy későbbi időpontban tartjuk meg" - olvasható a tankcsapda.hu-n.

Őri Ferenc menedzser szerint azért dönöttek így, mert a közönség és a zenekar egészségét sem akarják kockáztatni. A megvásárolt jegyeket visszaválthatják a rajongók. A koncertet megtartja a Tankcsapda, valószínűleg tavasszal, mondta Őri Ferenc.

A koncertturné többi állomása nem marad ki, csütörtökön Szentesen, pénteken Szolnokon lép fel a csapat. Arról egyelőre nincs információ, hogy a zenekar tagjai oltással is védekeznek-e a vírusfertőzés ellen.