Élőben közvetítik a neten Whitney Houston temetését

2012.02.16. 13:31
Az AP amerikai hírügynökséget beengedik a szertartásra, így bárki élőben, az interneten követheti az eseményeket. Aretha Franklin, az elhunyt énekesnő keresztanyja énekel majd.

A soul és a pop egykori királynőjének szombati búcsúztatását abban a newarki templomban fogják tartani, ahol Whintey Houston gyermekkorában először énekelt. Kristen Foster, a néhai énekesnő szóvivője bejelentette, az AP amerikai hírügynökség kameráját beengedik a szombati zárt körű szertartásra, amelyet így a http://livestream.com/aplive címen, illetve néhány műholdas szolgáltatáson keresztül tudnak végignézni a rajongók.

Az illetékesek szerint a szertartáson Aretha Franklin soul énekesnő, Houston keresztanyja fog énekelni. A búcsúbeszédet pedig a Grammy-díjas gospel énekes, Marvin Winans, a család régi barátja mondja el. Az énekesnőt a szintén New Jersey állambeli Westfield város Fair View Cemetery nevű temetőjében helyezik örök nyugalomra, ahol édesapja, a 2003-ban elhunyt John Russell Houston Jr. is nyugszik. Egyelőre nem tudni, hogy az énekesnő volt férje, Bobby Brown részt vesz-e a szertartáson.

A 48 esztendős Houston múlt szombaton hunyt el egy Beverly Hills-i szállodában. Hivatalos tájékoztatás szerint lakosztálya fürdőkádjában találtak rá, és öntudatlan állapotban húzták ki a víz alól. A törvényszéki orvostani vizsgálat szerint receptköteles gyógyszerek és alkohol kombinációjától halt meg. A vasárnap elvégzett boncolás végleges eredményére azonban még hetekig kell várni.  Az énekesnő halála óta az egekbe szökött a kereslet a dalai iránt: régi felvételei vezetik az iTunes és az Amazon.com eladási listáját is.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport