Akár ingyen is lehet idén bulizni a Szigeten

2012.04.24. 14:56
Május elejétől 50 százalékos kedvezményt kínál a Sziget a legalább már három fesztiválon részt vett látogatóinak a jubileumi, 20. fesztivál alkalmából, aki pedig igazolni tudja, hogy minden eddigi fesztiválon részt vett látogatónként, annak az idei buli ingyenes. Fotókkal, relikviákkal, élménybeszámolókkal lehet bizonyítani a hűséget, a félárú kedvezményez azonban OTP Maestro PayPass Fesztiválkártya is kell.

„Azt szeretnénk, ha a jubileumi fesztiválon minél többen együtt ünnepelhessünk, ezért jelentős kedvezményt kínálunk hűséges látogatóinknak” – mondta Gerendai Károly a fesztivál alapító-főszervezője a Sziget sajtótájékoztatóján, ahol kiderült, féláron vásárolhat bérletet az, aki valamilyen módon igazolja, hogy legalább három különböző évben látogatója volt az elmúlt tizenkilenc alkalomból a fesztiválnak.

A szigetes emlékeket összegyűjtő blogra, a mienkasziget.hu -ra lehet feltölteni olyan relikviák fotóit, a Szigeten készült képeket vagy emlékezetes történeteket, amik bizonyítják, hogy a feltöltő gyakori visszatérő vendége a rendezvénynek. A bizonyítékok beküldése, valamint azok ellenőrzése és jóváhagyása után válik jogosulttá valaki a kedvezményre, amihez a Sziget és az OTP együttműködése révén egy saját névre szóló OTP Maestro PayPass Fesztiválkártyát kell igényelni valamelyik OTP bankfiókban.  A kedvezményt ezen kívül már meglévő, az OTP Bank által kiadott Maestro és MasterCard PayPass kártyával igénybe lehet venni.

Azokra is vonatkozik az akció, akik már megvették az idei fesztiválbérletüket, de szintén tudják igazolni hűségüket és rendelkeznek a megfelelő bankkártyákkal, ők ezek bemutatása révén visszakaphatják a különbözetet a már megvett bérlet árából.
Akik pedig az eddigi összes, tehát 19 fesztiválon részt vettek, és ezt igazolni is tudják, idén ingyen bulizhatnak a fesztiválon.

A korábban bevezetett készpénzmentes fizetési módszerek mellett idén a Szigeten már MasterCard vagy Maestro PayPass bankkártyákkal is lehet fizetni, akinek tehát van PayPass kártyája, az így a saját közvetlen bakszámlájáról tud költeni, nem kell erre a célra külön fesztiválkártyát feltöltenie. A Metapay fesztiválkártya ettől függetlenül továbbra is megmarad.
Mint ahogyan a fesztivál a korábban már bevezetett kedvezményeket sem törli el, így lesz lehetőség a csoportos diákbérletet és 23 óra utáni félárú napijegyek megváltására, valamint a mobiltelefonos percalapú jegyvásárlásra is.

Emellett az idei évtől a korábban bevezetett fesztiválkártya mellett már PayPass kártyákkal is lehet fizetni a Szigeten saját bankszámláról.