Republic-bulival nyit az ellen-Zöld Pardon

2012.05.18. 17:14

A Republic koncertjével nyit péntek este a Rákóczi híd pesti hídfőjénél található Budapest Park, ahol a május 3-i nyitás óta eddig csak 1000 fős látogatói limittel, két kisebb zárt helyszínen lehetett bulit szervezni.

Az egész nyáron át nyitva tartó, öt helyszínen 12 ezer látogató befogadására alkalmas szórakoztató központnak most már megvan minden oylan engedélye, ami a zenés-táncos rendezvények tartásához kell. Az elmúlt két hétben folyamatos egyeztetés zajlott a Park szervezői és Ferencvárosi Önkormányzat, valamint a szakhatóságok között: a pénteken kézhez kapott engedély értelmében a Budapest Park a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel, így a Republic koncert már a nagyszínpadon tartható meg.

A nyárra több nagyobb koncertet is ígérnek a szervezők: június 1-jén jön Sister Bliss (Faithless), június 8-án az Afrika Bambaataa, másnap a Bikini lép fel, június 22-én a Goldie, július 12-én pedig a Boban and Marko Markovic Orkestar. Az este 10-től hajnalig keverő DJ-k között fellép Cyborg Templar, Metha and Kid Panel aka Stefan, Dj Sampler, Dj Márk, Tuesday Fever és DJ Markovich is. A szervezők a koncertek mellett képzőművészeti kiállításokkal, színházi- és táncszínházi eseményekkel, könyvbemutatókkal, író-olvasó találkozókkal is várják vendégeket.