Keresztes a kirúgott újságírókért énekel

2012.11.15. 19:37 Módosítva: 2012.11.16. 15:14

A nehéz helyzetbe jutott, állástalan újságírók megsegítéséért lesz „Összefogunk! – Zenészek az újságírókért, az újságírók egymásért” címmel jótékonysági koncert 2012. november 15-én, este 7 órától a SYMA Csarnokban. A teljes bevétel jótékony célt szolgál.

Fellép a Republic zenekar, Oláh Ibolya, Molnár Ferenc Caramel, Keresztes Ildikó, Balázs Fecó, Benkő László és Jankai Béla a B Project elnevezésű formációjukkal, valamint Mihály Tamás, aki Benkő mellett a másik Omega-tag a produkcióban.

osszefogunk fekvo

A szolidaritási akciót az idén júliusban hirdette meg szakmai szervezet: a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ), a Magyar Újságírók Közössége (MÚK), a Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége (MAKÚSZ), a Protestáns Újságírók Szövetsége (PRÚSZ), a Tudományos Újságírók Klubja (TÚK) és a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ).

A jegyek rendkívül 5800 Ft-ért vásárolhatóak meg a Ticket Express irodáiban és honlapján, valamint a MÚOSZ székházának pénztárában (Budapest, VI. kerület, Vörösmarty u. 47/a.), a Láng Tékában (XIII. kerület, Pozsonyi út 5.), a Toldi Könyvesboltban (I. kerület, Fő utca 40.), az Örkény Könyvesboltban (XIII. kerület, Szent István körút 26.) és az Írók Boltjában (VI. kerület, Andrássy út 45.).