Ölt a Gangnam style

2012.12.14. 12:42
Egy 46 éves angol férfi szíve nem bírta a koreai PSY-nak köszönhetően világhírű Gangnam-táncot. Brit orvosok szerint középkorú féfiak ne akarjanak idétlen táncot járni a karácsonyi munkahelyi bulin.

Eamonn Kilbride azzal lepte meg feleségét, hogy a nő születésnapját a mukahelyi karácsony alatt ünnepelte, ajándékba pedig azt adta neki, hogy perceken át ropta azt a táncot, amit a koreai PSY világslágerének videójában látott. Az egyébként ülőmunkát végző férfi (IT-menedzserként dogozott) a bulin nagyon jó hangulatban volt, és semmi nem utalt arra, hogy baj lenne a szívével.

"Felment a színpadra és szórakoztatott minket" - mondta Kilbride felesége a brit sajtónak. "Aztán a szívéhez kapott, azt mondta, kicsit fáj neki és összeesett." A haláleset után a brit tiszti főorvos közleményben figyelmeztette a középkorú férfiakat arra, hogy ne hajtsák túl magukat az év végi ereszd el a hajamat közben, mert ez lesz a vége. Kilbride halálát koszorúér-elzáródás következtében fellépő hirtelen szívmegállás okozta.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport