no

Rihanna 1,75 milliót adott egy kórháznak

2012.12.26. 16:42

A barbadosi származású, hatszoros Grammy-díjas, 24 éves énekesnő-modell-divattervező, Barbados tiszteletbeli kulturális nagykövete és hivatalos turisztikai arca 1,75 millió dollárt adományozott a karibi szigetország egyik kórházának. Az E-Online hírportál szerint a kedvezményezett az a klinika, ahol júniusban elhunyt a sztár nagymamája, Clara 'Dolly' Braithwaite.

Közleménye szerint az énekesnő a bridgetowni Erzsébet királynő kórház korszerűsítéséhez való hozzájárulással szeretne visszajuttatni valamit hazájának. „A cél emberéletek megmentése, vagy legalábbis meghosszabbítása" – mondta. A pénzből a klinika létfontosságú berendezéseket szerezhet be. Hálából az adományért a klinika Rihanna nagymamájáról nevezte el onkológiai osztályát. A rákban elhunyt nagyi nevét az énekesnő a mellére is rátetováltatta.

Az idén rengetegszer levetkőző, bugyi nélkül is előszeretettel pózoló énekesnő egyébként a karácsonyi ünnepek előtt egy hiperdögös cigarettázós-fenékvillantós képpel sokkolta a rajongóit az Instagramon. A Rihanna-fanok természetesen máris kikiáltották a fotót a Föld legforróbb fényképének.