Meggyilkolták Whitney Houstont?

2012.12.27. 14:37 Módosítva: 2012.12.27. 16:04

A nem éppen megbízható, de annál szenzációsabb információiról híres National Enquirer szerint meggyilkolták Whitney Houstont február 11-én. Az állítás azért meglepő, mert az énekesnőt egy Beverly Hills-i szállodai szoba fürdőkádjában találták holtan, a rendőrségi vizsgálat kizárta a bűncselekményt, a halottkém szerint halálát vízbefulladás okozta, de a kokain és a szívbetegség is a meghatározó tényezők között voltak. A toxikológiai vizsgálat Whitney Houston szervezetében marihuána, szorongásoldó gyógyszer (Xanax), izomlazító (Flexeril) és antihisztamin (allergiaellenes szer, Benadryl) nyomait is kimutatta, de ezek a halottkém jelentése szerint nem játszottak szerepet a halálában.

Most egy magándetektívként dolgozó, egykori rendőr állítja azt, hogy bizonyítékai vannak arra, hogy Whitney Houstont nagy hatalmú drogdílerek ölték meg, mert az énekesnő már több mint 1,5 millió dollárral tartozott nekik. Paul Heubl szerint a halottkém nem a jelentés megírásakor nem vette figyelembe azokat a sérüléseket, amelyek arra utalnak, hogy Whitney Houston dulakodott valakivel közvetlenül a halála előtt, ráadásul a magánnyomozó birtokában van egy biztonsági kamera felvétele is, amelyen állítólag feltűnnek a lehetséges támadók is.

Heubl szerint a gyilkosság egyelőre csak hipotézis, de az újonnan előkerült bizonyítékok mind egy irányba mutatnak. A magánnyomozó szerint Whitney Houston a halála előtti napon kokaint rendelt a szállodai szobájába, és több tanú is azt állítja, hogy hallotta, hogy a kábítószer minőségére panaszkodik.

Whitney Houston 48 évesen, február 11-én halt meg egy Beverly Hills-i hotelben. Stábjának egyik tagja, feltehetően a testőre talált rá szobájában. A mentők sikertelenül próbálták újraéleszteni Houstont, helyi idő szerint szombat délután 15 óra 55 perckor mondták ki a halál beálltát.

A többek közt 2 Emmy, 6 Grammy, 38 Billboard Music Awards, 22 American Music Awards díjjal kitüntetett énekesnő évekig küzdött kábítószer-függőségével, egyes források szerint a Bobby Brown rapperrel kötött viharos házassága alatt szokott rá a kokainra, de Brown azt állítja, az énekesnő már megismerkedésük előtt is drogozott. Bobby Brown testvére, Leolah Brown egyébként már februárban a Los Angeles-i rendőrséghez fordult, mondván szerinte nem véletlen volt Whitney Houston halála, az énekesnőt szerinte meggyilkolták.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport