Nem oszlik fel a Republic

2013.03.12. 13:51
Már korábban megállapodtak arról, hogy ha Republic elveszti valamelyik tagját, akkor is folytatják - közölte a zenekar menedzsere, Abella Miklós.

"Az elmúlt években többször volt szó arról, hogy miképp folytatnánk, ha az együttes valamelyik tagja már nem lenne közöttünk. Akkor abban állapodtunk meg, hogy a Republicnak tovább kell élnie, és most is ehhez tartjuk magunkat" - mondta a Hír24-nek a Republic menedzsere, Abella Miklós.

Hozzátette, hogy a folytatás még kialakulatlan, és a temetésig nem is szeretnének erről beszélni vagy erre gondolni. "Azért is nagyon nehéz helyzet ez, mert mi nagyon együtt voltunk..." - mondta. Abella a temetés utánra ígért tájékoztatást azzal kapcsolatban is, hogy ki lehet a zenekar következő énekese.

A zenekar énekese, Bódi László, becenevén Cipő tegnap halt meg. Évek óta beteg volt, február közepén került kórházba, miután megállt a szíve. Az orvosok hetek óta próbálták felébreszteni a mélyaltatásból, de kómába esett. A 47 éves zenész végül a kórházban halt meg. Cipő a Republic zenekarral az ország egyik legismertebb zenésze lett a rendszerváltás óta, albumait egymillió példányban vásárolták meg, a zenekar slágerei szinte népdalokká váltak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport