Az egekbe kúszott ByeAlex gázsija

2013.06.27. 08:48
Megkéri az Euróvíziós győzelem árát ByeAlex, aki a Bors szerint percenként tízezer forintos gázsiért hajlandó csak színpadra lépni.

A Bors kiakadt ByeAlex magas tarifáján, de ha belegondolunk ez nem is olyan  magas összeg, hiszen ha valakinek az a legnagyobb vágya hogy végre élőben lássa hazánk új sztárját és meghallgassa a Kedvesemet, akkor ezt potom ötvenezerért meg is teheti.

A Bors információi szerint ByeAlex a napokban kétszázezer forintot kért egy húsz perces fellépésért, ami szerintük nagyon soknak számít. Bár sem ByeAlex, sem menedzsere nem nyilatkozott nekik ez ügyben, ez másik szakértő elmondta az újságnak, hogy ez nem számít olyan nagy összegnek egy Eurovíziós győzelem esetén. Hiszen ennek az összegnek legalább  a felét lenyelik a kiadók.

ByeAlex meg is kérheti fellépéseinek az árát, hiszen most már nem csak egy magyar Eurovíziós győzelmet tudhat maga mögött, hanem Matolcsy György kitüntetését is. Mint arról tegnap beszámoltunk, Matolcsy egy szép ezüstplakettet adományozott ByeAlexnek, amiért hozzájárult a magyar könnyűzene és kultúra népszerűsítéséhez, és Magyarország jó hírnevének az emeléséhez.

ByeAlexet mindeközben úgy tűnik, nem csak a politikusok zárták a szívükbe, hanem az egész magyar nemzet, erről tanúskodik legalábbis, hogy az elmúlt negyed évben toronymagasan nyerte a YouTube toplistát, ahol a Kedvesem több mint 4 millió letöltést ért le. Majka ezen ki is akadt rendesen, így ugyanis ő visszaszorult a második helyre.  • Vennék
  • Bankszámla