Barátok köztös színész lehet a Republic új énekese

2014.03.18. 12:41
A Barátok közt korábbi szereplője lehet a Republic új énekese, miután a zenekar megvált Sipos F. Tamástól. Az énekes sérelmezi a vele történteket, és arról beszél, hogy az együttes kiszúrt vele.

Magyar Bálint lett az Republic énekese, írja a mai Bors. A Barátok közt Lórija az utóbbi időben több alkalommal is fellépett már a zenekarral, és erről arra következtet a napilap, hogy a Barátok közt szaxofonosa lesz az együttes állandó énekese. Közben Sipos F. Tamás a Blikkben panaszkodik arról, hogy kiszúrtak vele a Republic tagjai. Már egy ideje elindult a nyilatkozatháború a zenekar és Sipos között, most arról beszélt a Blikknek, hogy

A fiúk próbálni kezdték a színházi darabot, és velem egyre kevesebbet kommunikáltak. Próbáltam közös beszélgetéseket kezdeményezni, de hiába. Novemberben tudni szerettem volna, elutazhatok-e hosszabb időre januárban, és a válasz ennyi volt: menj csak! 

Ezzel összecseng, hogy Magyar Bálint jelenleg több darabban is játszik a Madách Színházban, vagyis pont beleillik a Sipos által említett színházi darab koncepciójába, nem véletlenül. A Hattyúdal című zenés komédiában is szerepel, ami Republic-dalokra épül, és maga a zenekar játssza őket a színpadon, a színdarab december óta fut a József Attila Színházban Verebes István rendezésében.

Sipos F. Tamás az addigi Republic-énekes, Cipő tavaly márciusi halála után szállt be a zenekarba énekesként, de a Tóth Zoltán kiválása miatt is megosztottá vált közönség egy része nem tudta őt elfogadni frontemberként. Egyébként is nagyon zavaros, ami a Republic környékén történik, hiszen tavaly májusban Tóth Zoltán gitáros még arról beszélt, hogy megszüntette a Republicot.