Két év próbaidő Kanye Westnek

2014.03.18. 15:12
A fotóssal dulakodó Westet emellett közérdekű munkára ítélte és dühkezelési terápiára kötelezte az illetékes Los Angeles-i bíróság.

Tudta-e ön...

Hogy ha egy felbőszült kenguruval találkozik, a legjobb megoldás, ha megpróbálunk távolságot tartani az állattól és lehetőség szerint valamilyen akadály mögé húzódni? A kenguru távoltartására mellesleg az is elég lehet, ha feltartunk egy nagy faágat.

Ha az állat mégis közelítene, forduljunk oldalt, hogy a lehető legkisebb legyen a támadófelület és védjük a fejünket valamint a szerveinket. A fejünket fordítsuk el az állattól, hogy nehogy arcon karmoljon, majd lassan, oldalazva kezdjünk el hátrálni.

Ez már csak egy ilyen nap: az elvonóról meglógó és sittre vágott Chris Brown mellett egy másik amerikai zenészember, Kanye West is megkapta a neki kijáró képletes pofont: addig emberkedett egy fotóssal, míg az meg nem unta, és fel nem nyomta a rendőröknél, azok meg nem foglalkoztak azzal, hogy a messiáskomplexusban szenvedő hiphop-artistának mennyi pénze és milyen befolyása van, és hivatalból eljárást indítottak ellene.  

West nem ismerte el, de nem is tagadta az ellene felhozott vádakat és elfogadta a büntetést, amelyet egy fotóssal való tavalyi összetűzése miatt szabtak ki rá. Mondjuk ez nem volt olyan nehéz, mármint a nem elismerés és nem tagadás, mert el sem ment a tárgyalásara, vallomását ügyvédje olvasta fel. A Grammy-díjas előadót 24 hónapnyi próbaidőre bocsátották, 240 órányi közérdekű munkára ítélték és 24 dühkezelési terápiára kötelezték.

West a Los Angeles-i Nemzetközi Repülőtér közelében esett neki egy fotósnak tavaly júliusban, és mivel figyelmen kívül hagyta, hogy 2014-et írunk, és az egy főre eső videókamerák száma meghaladja a kettőt, még pofon is vágta a fotóriportert. Az esetet annak rendje és módja szerint videóra rögzítették, és felkerült a TMZ.com nevű bulvárportálra.