Michael Bublé Budapestre jön

2014.03.18. 07:56

A kanadai énekesről kis híján lemaradtunk, de meg lehet nyugodni, semmi ok  a pánikra: a menedzsment és a magyar koncertszervezők megegyeztek, így november 2-án a sajtóközleményben csak BudapestAréna néven szereplő Papp László Sportarénában lép majd fel. A jegyeket március 21-én reggel hattól lehet online megvásárolni, amit biztos azért kellett így kiemelni, mert a szervező Live Nation azt hiszi, a magyar rajongók majd bedöntik a szervereket. A rajongói klub tagjai (ma is tanultunk valamit: van hivatalos rajongói klub) március 18. és 21. között elővásárlási lehetőséggel élhetnek, nahát.

Lemezeladási toplista

1. The Beates - 259 millió

2. Elvis Presley - 207,3 millió

3. Michael Jackson - 170 millió

Bublé egyébként tényleg szupersztár: a neve ellenére olasz származású kanadai énekes-dalszerző-színész már a 2003-ban megjelent első albumával betört a toplistákra, ahonnan azóta sem nagyon lehet kirobbantani. Legnagyobb sikereit a 2005-ös It's Time című anyaggal, valamint a 2007-es Call Me Irresponsible cíművel aratta, 2009-es, Crazy Love lemeze 3 nap alatt az amerikai lista első helyén kezdett, és igen, volt karácsonyi albuma is.

Eddig 50 millió albumot adott el, a közönsége imádja, legutóbbi turnéján több mint 2 millió rajongót szórakoztatott könnyen megjegyezhető, slágeres popzenéjével. Novemberben mi is megnézhetjük, mit tud élőben.