Michael Bublé Budapestre jön

2014.03.18. 07:56

A kanadai énekesről kis híján lemaradtunk, de meg lehet nyugodni, semmi ok  a pánikra: a menedzsment és a magyar koncertszervezők megegyeztek, így november 2-án a sajtóközleményben csak BudapestAréna néven szereplő Papp László Sportarénában lép majd fel. A jegyeket március 21-én reggel hattól lehet online megvásárolni, amit biztos azért kellett így kiemelni, mert a szervező Live Nation azt hiszi, a magyar rajongók majd bedöntik a szervereket. A rajongói klub tagjai (ma is tanultunk valamit: van hivatalos rajongói klub) március 18. és 21. között elővásárlási lehetőséggel élhetnek, nahát.

Lemezeladási toplista

1. The Beates - 259 millió

2. Elvis Presley - 207,3 millió

3. Michael Jackson - 170 millió

Bublé egyébként tényleg szupersztár: a neve ellenére olasz származású kanadai énekes-dalszerző-színész már a 2003-ban megjelent első albumával betört a toplistákra, ahonnan azóta sem nagyon lehet kirobbantani. Legnagyobb sikereit a 2005-ös It's Time című anyaggal, valamint a 2007-es Call Me Irresponsible cíművel aratta, 2009-es, Crazy Love lemeze 3 nap alatt az amerikai lista első helyén kezdett, és igen, volt karácsonyi albuma is.

Eddig 50 millió albumot adott el, a közönsége imádja, legutóbbi turnéján több mint 2 millió rajongót szórakoztatott könnyen megjegyezhető, slágeres popzenéjével. Novemberben mi is megnézhetjük, mit tud élőben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?