Timbaland is fellép idén a Soundon

2014.03.27. 12:17 Módosítva: 2014.03.27. 15:05
Új fellépőket jelentettek be a 2014-es Balaton Sound fesztiválra. Lesz Timbaland, Deep Dish, Rita Ora, Richie Hawtin és Martin Solveig is.

Több fellépőt is bejelentették az idei Balaton Soundra, közülük a legnagyobb név egyértelműen Timbaland, aki az egyik legkeresettebb producernek számít a világon. Elég csak megnézni Timbaland gigantikus produceri munkásságát, és mindenki számára egyértelművé válik, mennyire komoly szerepe van a mai popzene alakulásában. Justin Timberlake, Jay-Z, Lil Wayne, 50 Cent, Shakira, Mariah Carey vagy Madonna csak pár név az impozáns listáról, azonban a Soundra az idén megjelenő Textbook Timbo nagylemezének apropójából jön. Tizenháromszor jelölték Grammyre, ebből háromszor el is vitte a szobrot.

Rajta kívül a nyolc év után újra összeállt Deep Dish is jön, és fellép Richie Hawtin is. A könnyedebb vonalat a fesztiválra visszatérő Martin Solveig képviseli, a valamivel keményebbet pedig a DVBBS. Lesz Rita Ora-koncert és Blasterjaxx is, a szokásos magyar fellépők mellett, mint a Brains, Punnany Massif, Irie Maffia és a Carbonfools.