Biffy Clyro és Offspring a Pannónia Fesztiválon

2014.05.20. 14:16

Mintegy száz hazai és külföldi fellépő, köztük az amerikai Offspring várja az idei Pannónia Fesztivál (PaFe) közönségét június 5. és 8. között Szántódpusztán. A nyárindító balatoni fesztiválra a környezettudatosság jegyében visszaváltható poharakkal és szelektív hulladékgyűjtéssel készülnek, egyes vendéglátóhelyek teljes bevételét pedig karitatív célokra ajánlják fel.

pannonia

A nyolcadik Pannónia Fesztiválon fellép többek között a Biffy Clyro, DJ Fresh, LTJ Bukem, a Dub Pistols és a Freestylers, a magyarok közül többek között a Depresszió, a Quimby, a Punnany Massif, a 30Y, a Belga, a Brains, a Hősök, a Kiscsillag, Péterfy Bori, Majka és Curtis, és az Akkezdet Phiai.

Az Offspring nemzetközi turnéval ünnepli Smash című albumának 20. évfordulóját, ennek keretében érkezik Magyarországra. A kaliforniai punk rock együttes a koncert első felében slágereiből válogat, a másodikban már az 1994-es lemezre koncentrál. Az Offspring tagjai dedikálnak egy gitárt, amelyet kisorsolnak a fesztiválozók között.

Egyes vendéglátóhelyek teljes bevételét, valamint az összegyűlt szelektív hulladék visszaváltási díját az Árpádházi Szent Erzsébet Alapítványnak ajánlják fel, amely hátrányos helyzetű, beteg gyerekeket támogat.

A Pannónia Fesztivál a koncertek mellett borfaluval, stand-up comedyvel, bungee jumpinggal, pajtamozival és más programokkal is várja a látogatókat.