Két tag is távozik a Péterfy Bori & Love Bandből

2014.12.02. 15:43

Kettős tagcsere történik a Péterfy Bori & Love Bandnél, az együttesből Mészáros Ádám gitáros és Laskai Viktor dobos is távozik.

"Hét év után, 2015-től változik a csapat összetétele: Mészáros Ádám családjával egy másik országban folytatja tevékenységét, Laskai Viktor pedig mostantól saját zenéire koncentrál. Ennyi évnyi együtt zenélés összeforrasztott minket, szeretettel, kölcsönös tisztelettel és barátsággal válunk el" - írják a honlapon. Laskai Viktor a hírek szerint Dj SuperStereo néven már eddig is létezett projektjét viszi tovább.

Már az is megvan, ki lesz az új gitáros és dobos, de ezt csak később jelentik be. A legutolsó budapesti koncert a klasszikus Péterfy Bori & Love Band felállásban december 19-én lesz a Barba Negrában. A csapat ezt követően 20-án még Kaposváron, 27-én Tatabányán, végül 28-án Kecskeméten lép fel.

A Péterfy Bori & Love Band 2007-ben alakult, alapvetően a megszűnt Amorf Ördögök tagjaiból. Az együttesben Péterfy Bori énekel, a zenekarvezető Tövisházi Ambrus a billentyűs, Pápai István ütőhangszereken játszik, Drapos Gergely pedig basszusgitáron. A debütáló, 1-es album 2007-ben jelent meg - rajta a nagy slágerrel, a Hajolj bele a hajamba című számmal -, ezt követte két évvel később a 2-es számmal futó lemez, majd 2010-ben a 2B. A legutóbbi, negyedik stúdióalbum, a Fehér éjszakák 2012-ben jelent meg.