Hallgatnám: PASSED: Mesmerize

2014.12.04. 11:37

A semmiből került elém (na jó, igazából iamyank producer ismerősöm küldte tegnap) a négytagú PASSED zenekar Mesmerize című száma, aminek sokadik meghallgatása után bátran kimerem jelenteni:

pontosan így kell kortárs popzenét írni Class FM-es bazári giccs helyett.

Az együttes a GOMA producerduóból és egy lány ikerpárból, Nizalowski Fanni és Dorottyából áll. Az első EP-jüket jövőre ígérik, amin gondolom a Mesmerize is szerepel majd.

A VHS-minőségű klip ugyan csak egy aranyos pillanatkép a mostani pesti fiatalokról, de maga a dal abszolút bomba. Már az feltűnik, hogy van egy énekesnő, aki akcentus nélkül képes angolul énekelni (ez tényleg ritka), a zene nem Get Lucky, és nem is valami mainstreamig csupaszított trap (bár vannak benne trapes hatások, de szerencsére pont a jó oldalról megközelítve), és a szám kétharmadánál beinduló csipogós (ál)veretés is annyira cuki, hogy mindjárt csinálok belőle egy Coubot, és azt fogom hallgatni a nap végéig.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla