Hallgatnám: Stamusic: Wanna EP

2014.12.04. 14:54

Kedden jött ki az új Stamusic EP, ami azért is különleges, mert nem kedden jött ki: a Hex # sorozat eddigi három számából ugyanis kettő is Stamusic volt, ez a két dal alkotja a Wanna EP két trekkjét. Ez így egészen rejtélyes, szóval mindjárt helyre is teszem a kirakós darabjait.

A Stamusic dolgait nem is nagyon kell magyarázni, hiszen az egyik leglazább hazai house projektről van szó: például egyáltalán nem lepődnék meg, ha a Máv hirtelen bulivonatokat rendelne be, akkor a Stamusic lenne a hazai bulizene-beszállító. 

A fura megjelenésről pedig annyit érdemes tudni, hogy a Hex # sorozat egy szeptember óta futó projekt, ami a külföldön már eléggé elterjedt zenés premierekhez hasonlóan működik. Minden hónap elején felkerült egy house szám, ami eleinte csak egy színkóddal fut, és csak a következő szám megjelenésekor derül ki a szám címe és előadója. A három számból eddig kettő Stamusic volt, a középső megjelenés pedig egy PALMFooD-szám, a Rusty Banana. Facebookon itt, Soundcloudon pedig itt lehet követni a dolgokat.