Robbie Williams lesz a Szigeten

2015.02.02. 11:17

A Sziget mínusz egyedik napjának főfellépője Robbie Williams lesz. Tavaly a Blink-182 és a Tankcsapda lépett fel a Sziget mínusz egyedik napján. 2013-ban Cipő-emlékkoncert volt.

Nem könnyű eleget tenni a Sziget változatos zenei ízlésű közönségének, vagy a hazai és a nemzetközi közízlés közti különbségeket áthidalni, de azt biztosan kijelenthetjük, hogy Robbie Williams egyaránt megasztár az itthoni és külföldi közönség szemében is

– mondta Gerendai Károly.

Robbie Williamsnek a Take That után összesen 11 nagylemeze jelent meg, ezek között volt több swingalbum is, de a legutóbbi nagy slágeréhez például Todd Terjétől vett hangmintát. Williamsnek viszont nem feltétlenül az albumai sikeresek, hanem az élő fellépései, a Sziget-sajtóanyag szerint 2006-ban például 1,6 millió jegyet adott el egy nap alatt, ez a mai napig rekordnak számít, meg az sem piskóta, hogy a Knebworth arénában 375 ezer néző nézte meg három este alatt összesen.

A Sziget összesen 25 000 napijegyet ad ki a mínusz egyedik napra. Ebből az első 10 000 darabot 18 000 forintért adják, azután 20 000 forint lesz a jegy erre a napra a készlet erejéig. 

Gerendai hozzátette, hogy a hetijegyeseknek ajándék ez a koncert, mert a hétnapos bérlet erre a napra is érvényes.

A jegyárusítás az mínusz egyedik koncertnapra február 2-án déltől indul. Bővebb infó a jegyekről  és a jegyvásárlásról itt található.