Öt sármos férfi, hangszerrel a kezében

A március 1-jei kuplungos buliról szép lassan az összes videó felkerül: az Index dalversenyének legjobbjai léptek fel és adták elő A Számban szereplő dalukat élőben. A Terrible Ted tagjait már ilyen-olyan zenekarokból lehetett korábban is ismerni (Moog, Hangmás, Tumo, Broken Cups), de így együtt csak nemrég kezdtek el zenélni Terrible Ted néven. 

A bemutatkozó lemezük be is került 2014 legjobb magyar megjelenései közé, ahogy A Szám dalversenyben is indított Milk Bunny klipje is ott virít a legjobb magyar zenés videók listáján.

A Kuplungban tartott minikoncertek közül vitathatatlanul a Terrible Ted fellépése volt a leghangosabb, legkirobbanóbb, de hát Minda Endre nem véletlenül számít az egyik legjobb hazai frontembernek. Csak meg kell nézni ezt a videót, hogy mindenkinek egyértelmű legyen.

Terrible Ted: Milk Bunny (live) @ Kuplung, Visszaszámlálás

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás