Stenk-premier: Hallgassa meg nálunk az új Blur-lemezt!

Blur 2012 - photocredit Linda Brownlee - margate 0
2015.04.21. 16:06

Idén februárban jelentette be a Blur, hogy megannyi mellékszál, rossz kezdet, majdnem-feloszlás és majdnem-búcsúkoncert után, tizenkét évvel a legutóbbi, Think Tank című lemez megjelenése után kihozzák nyolcadik albumukat, a The Magic Whipet.

Persze nem, mintha a mellékszálakkal gond lett volna, Damon Albarn tudta addig is dédelgetni a Gorillazt, kiadott szólólemezt, Graham Coxon szintén szólóban kiadott pár elég élvezetes lemezt, Alex James meg nyugodtan belevághatott a sajtkészítésbe, Dave Rowntree meg a munkáspárti politikusi karrierjébe, de amikor nemrég azzal érveltek, hogy azért nem tudták befejezni a legújabb lemez munkálatait, mert túl meleg volt a stúdió környékén, akkor azért úgy gondoltam, hogy alibiznek.

De a nyuginak vége, április 27-én jelenik meg a The Magic Whip, amiből ugyan már halottunk számokat, de végre teljes egészében meg lehet hallgatni az alábbi lejátszóban:

Mivel a The Magic Whip hivatalosan jövő heti megjelenés, a kritikánk is akkor fog érkezni, én már most megelőlegezném, hogy egy hét múlva ez lesz a hét lemeze.

Az albumot egyébként a Blur az Ituneson tette eredetileg meghallgathatóvá, de ez a link Magyarországról nem elérhető, ha esetleg külföldről olvasol minket és van Itunes nálatok, akkor itt lehet próbálkozni vele.  • Tippek
  • Árfolyam