Azt hiszem, a Bermudánál jobban még senki sem promózott magyar klipet

2015.05.06. 11:54
unnamed (11)

A Bermudát legtöbben a Monte Carlo vagy a London c. számok miatt ismerik, de most tettek róla, hogy a zenekar nevét hallva gyerekkorunk egyik kedvenc hobbija jusson eszünkbe: az akciókártya-gyűjtés. A háromfős popcsapat a Szólj ha indulunk című számuk klipjéhez készített egy rakás harckártyát, csak itt különleges lények vagy orbitális mackósajt helyett ismert és kevésbé ismert közszereplők kártyáit lehet gyűjteni és cserélgetni.

Itt az Indexen belül öten kaptunk a Bermudától ilyen promóciós csomagot, benne az említett harckártyákkal, és azt hiszem, bátran állíthatom, hogy Boros Juli mellett (neki van Kis Grofója) az én paklim lett a legmenőbb. Van itt

  • Jancsó Miklós (film: 10, csajozás: 9) és Andy Vajna (film: 9, csajozás: 8)
  • Dopeman (nyolcker: 10, tizenhárom: 0) és Ganxsta Zolee (nyolcker: 0, tizenhárom: 10)
  • Gerendai Károly (Prodigy: 6, Parov Stelar: 9) és Lobenwein Norbert (Prodigy: 6, Parov Stelar: 9)
  • vagy Détári Döme (fröccs: 7, gólerősség: 9) és Nyilasi Tibi (fröccs: 6, gólerősség: 9)

Libor Anita rovatvezető kissé letörve konstatálta, hogy ő kapta az „újságírós” csomagot, benne olyan kollégákkal, mint Szily László (Cink), Uj Péter és Bede Márton (444), illetve az indexes Pándi Balázs. Mondtam is a főnöknek, hogy egy Pándiért odaadom a Kostil testvéreket, de ő ragaszkodott Jancsó Miklóshoz. Sebaj, nekem úgyis Kis Grofó kell.

unnamed (10)

Szűcs Gyula kártyajátékokban képzett kolléga azért megjegyezte, hogy ezekkel a lapokkal nem igazán lehet harcolni, mivel a megadott képességek nem egységesek, és egyébként is, ő kicsit túlzásnak érzi Szily Lászlónál a 7-es erősségű helyesírást. Gondolom, ezt akkor nem merte neki mondani, amikor még a főnöke volt!

A klipben a Londonhoz készült videóból megismert két karakter játszik a kártyákkal, ami konkrét szabályrendszer híján talán jó útmutató lehet a játékhoz. Ilyen a tökéletes zenei reklámkampány, kérem szépen.