no

Ha szeret hosszú lábú nőket verekedni látni, szerencséje van

2015.05.18. 12:33

Taylor Swift énekesnő egy hosszú és alapos kampánnyal vezette fel Bad Blood című nótájának videóklipjét a közösségi médiában, elcsepegtetett egy rakás nevet a a videóban szereplő havernői közül, de párat megtartott magának, hogy meglepődjünk. A videó tegnap este, a Billboard-díjátadó gála alatt debütált a tévében, és tényleg volt benne meglepetés, tudta a fene, hogy Swift ilyen jóban van Mariska Hargitayval, a Law & Order SVU főszereplőjével.

A teljes szereplőgárda egyébként:

Tayor Swift, Selena Gomez, Karlie Kloss, Kendrick Lamar, Martha Hunt, Jessica Alba, Serayah, Lena Dunham, Hailee Steinfeld, Ellie Goulding, GiGi Hadid, Hayley Williams, Zendaya, Lily Aldridge, Ellen Pompeo, Mariska Hargitay, Cara Delevingne és Cindy Crawford.

Ha a fenti videót jól értelmezzük, Swift egy afféle női Feláldozhatók-csapat tagja, és miután kirúgják egy emeleti ablakból, nagyon ideges lesz, bőrruhát ölt, három perc alatt többször öltözik át és vált frizurát, mint egy csepeli háziasszony egész életében, és közben végig arról énekel, hogy van egy pályatársa, akivel fasírtban van, de már ki tudja miért. Swift egyébként a Billboard-gálán nyolc díjat is nyert, erről külön írunk majd.