A család szerint B.B. Kinget megmérgezték

2015.05.26. 11:35

Május 14-én, 89 éves korában meghalt B. B. King, a blues királya. Az akkori hírek szerint nem volt szó idegenkezűségről, de ezt a családja most szeretné megcáfolni. King leszármazottai ugyanis úgy gondolják, hogy a zenész mérgezés vagy nem megfelelő orvosi kezelés miatt halhatott meg.

King tavaly októberben Chicagóban lett rosszul egy koncerten, és lemondta koncertjeit, többet nem is tudott színpadra lépni. Májusban egy Facebook-bejegyzésben azt írta, hogy hospice gondozásban részesül otthonában.

Ügyvédjük, Larissa Drohobyczer elmondta, hogy annyira kiterjedt King családja, hogy szinte nagyvállalatként működnek, ötüket még a zenész választotta ki arra, hogy igazgatótanácsként vigyázzanak az örökségre. Drohobyczer szerint a család King menedzserét és segítőjét, LaVerne Toney-t okolják a haláláért, szerintük vagy megmérgezték, vagy nem elégséges orvosi kezelést kapott.

A halottkém jelentésére még nyolc hétig kell várni, de a család már leadott elég anyagot a bíróságnak, hogy el lehessen rendelni a vizsgálatot-

King halála előtt a család azzal vádolta Toney-t, hogy rendszeresen meglopja a zenészt és nem megfelelő orvosi kezelésben részesíti. A család elvesztette a pert.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport