Buzizott a DJ, elbúcsúzhat a karrierjétől

2015.06.09. 12:23

Marijus Adomaitis egy azóta már törölt Facebook-posztban olyasmit írt, hogy a melegek olyanok, mint a pedofil ír papok, és ezeket az másik fajhoz tartozó embereket a jó kilencvenes években még kijavították.

A Ten Walls néven zenélő Adomaitis megpróbált bocsánatot kérni, és remélte, hogy a félreértésből nem fog provokálni többet, de már késő volt, kollégái folyamatosan zárkóznak el tőle, az európai turnéra szánt előzenekara lemondta a támogatást, a nemsokára megjelenő albumát kiadó Phonica Records kijelentette, hogy nem fogja árulni a lemezt, a nyár elektronikus fesztiváljai pedig sorban mondják le a fellépéseit. Sőt, talán fellépést sem tud majd intézni magának, mert dobta őt a bookingja.

Ez a Ten Walls leghíresebb száma, már 12 millióan látták Youtube-on:

A kollégák sem reagáltak túl jól, a Twitch, az Optimo DJ-pár egyik fele ezt posztolta, hogy most így néz ki a Ten Walls lemeze:

Lemondta az ismertebb fesztiválok közül a Creamfields és a Sónar is. Az előbbinél ezt írták:

A Creamfields azért ünnepelt fesztivál, mert mindenkit szívesen lát és zéró tolerancia van mindenféle gyűlölet iránt. Mindenkinek, aki a koncertekre jár, úgy kell éreznie magát, mint akit szívesen látnak és biztonságban van. Az ilyen megszólalások, főleg az egyik fellépőtől, ellentétes a fesztivál elveivel.

Adomaitis még hétfőn posztolt egyet, mondván hogy most lemondja pár fellépését, hogy pihenjen egy kicsit, de valójában mindenki tudja, hogy kamuzott.