Oszd meg velünk a kedvenc fesztiválpillanatot a Volton!

2015.06.30. 08:28

Mit ér egy jó koncert, egy jó fröccs vagy egy jó villázás egy fesztiválon, ha nem készül róla kép? Olyan, mintha meg sem történt volna, akkor meg minek? Az Index idén is segít, hogy minden kolléga és barát lássa: ott vagy a Volt Fesztiválon, és éppen nagyon jól érzed magad.

Somewhere over the rainbow! <3

A photo posted by csicsagatya (@csicsagatya) on

Szerencsére már 2015 van, és már az Index is van annyira menő, hogy van saját Instagram csatornája (amit itt tudsz bekövetni), úgyhogy az Indexnek szánt fesztiválképeket továbbra sem kell sehova sem küldözgetni, elég feltölteni az Instagramra, és hozzáaadni azt a hashtaget, hogy

#indexvolt.

Fontos: a tageléssel minden feltöltő elfogadja, hogy a képeit felhasználhatjuk és megoszthatjuk másokkal is az Indexen, a Facebookon, vagy akár az Instagramon. 

Idén a kedvenc fesztiválpillanatot keressük a Volton: fotózd le a Slash szájából lógó cigarettát, a képzőművészek által készített Sopron feliratot, vagy csak nézd szomorúan, ahogyan szárad a vizes cipő a sütőben. Tehát fotózz le mindent, amit érdekesnek találsz a fesztiválon, de ne csak koncertet.  

Szaritjuk a cuccainkat #indexvolt

A photo posted by @sparkiebeatnik on

A legjobbak közül már a Volt Fesztivál alatt is szemlézünk a Stenkbe vagy az Index Facebok-oldalára, sőt az újonnan indult Instagram-csatornánkon is megfuttatjuk a kedvenc képeinket. Sőt, a fesztivál végén az #indexvolt taggel ellátott képek közül a legjobbakat kiválogatjuk és az Indexre is kikerülnek.