Ekkora csillezést még nem látott a Balaton

2015.07.04. 14:09

A Balaton legnagyobb kerti partija - így hirdeti magát a tihanyi ARTplacc: július 22-től július 26-ig a Balaton partján, a tihanyi révnél lehet majd lazulni mindenféle jó dologra. Lesz egy csomó érdekes dolog, és még az Index is belekeveredett: a Kultúra rovat képviseletében több órán át csináljuk majd a hangulatot Klág Dávid kollégámmal, majd a Popméter színeiben Kovács M. Dávid gyakornokunk is zenél majd a Dorothy's legs koncertje után. De mi lesz még, amiért érdemes lenézni Tihanyba?

"Lampionok, függőágyak, balatoni étel-ital, nappal piknik hangulat, napnyugtától dj-k és buli a fák alatt a parti homokban" - ez mondjuk elég jól hangzik. 

Továbbá fellép az Index összes kedvenc zenekara: 

  • Gustave Tiger - őket futtattuk már A Számban, és az énekes Szurcsik Erika szólólemezét is imádtuk
  • Dorothy's Legs - szintén A Szám egyik legjobbja volt Watch me go
  • MYGL - Szőke Barna és Hó Márton közös formációja, elég fura zenével
  • Polar Dear - őket is nyomattuk az idei Számban
  • Gazsi Rap Show - róla még egy videót is csináltunk
  • Blahalouisiana - rájuk már tavaly felfigyeltünk

Hamarosan lesz majd részletes program is, ahol majd lehet szemezgetni a szakmai programokból is, mert nyilván lesz az is egy csomó, beszélgetések, meg színházi elődások, levetítik a Balaton Methodot meg a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlant, meg mindenféle fiatal alkotók, képzőművészek, designerek és fotósok is bemutatkoznak majd. A paradés címlapkép a szintén kiállító Vékony Dorottya munkája, az ő munkáit itt lehet böngészni.

Kiállítás _„Hunyd be a szemed, és ne gondolkozz. Olyan lesz, mintha egy parton vergődő hal lenne a szádban.” Ez a...

Posted by ARTplacc on 2015. június 17.

És természetesen ahogy minden nagy Balaton körüli rendezvény (Ultrabalaton, Művészetek völgye, stb.), az ARTplacc is a Nagyon Balaton programsorozat része.